Ali Puteh Bengang Aliff Syukri ‘Interview’ Kakak Ipar, Tanya Soalan Mengenai Harta Peninggalan Abam

Ali Puteh Bengang Aliff Syukri ‘Interview’ Kakak Ipar, Tanya Soalan Mengenai Harta Peninggalan Abam

“Demi Utube kekayaan yang kau kejar, tapi adab agama kau langgar..” – Ali Puteh Cabar Bersemuka Dengan Alif Syukri, Punca Bengang Dengan Kakak Ipar?:

Ali Puteh Bengang Aliff Syukri ‘Interview’ Kakak Ipar, Tanya Soalan Mengenai Harta Peninggalan Abam


foto: youtube
Terbaru, Ali Puteh ada muat naik Instagram satu perkongsian yang menunjukkan seperti dia tengah bengang dengan Dato’ Aliff Syukri berikutan dengan kes persengketaan antaranya dengan kakak ipar, difahamkan Aliff Syukri menjadi punca utama krisis ini.

Aliff Syukri sebelum ini ada muat naik live IG menunjukkan yang dia tengah melawat isteri kepada arwah Abam dan dikatakan dia tu adalah punca utama Ali bengang.

Aliff Syukri ambil kesempatan terhadap balu arwah Abam?

Menurut netizen yang menontonnya Aliff Syukri dan PA dalam live tersebut ada ‘salah bual’ dekat isteri arwah Abam. Masa dia melawat balu arwah Abam tetapi terlalu sibuk tanya pasal segala harta.

                
Mungkin disebabkan itulah Ali Puteh jadi bengang dengan Aliff Syukri dan muat naik lagi satu post cabar untuk bersua.

Aku cabarrrr kauu! – Ali Puteh

Ramai rakan artis yang turut terkejut dan netizen yang tak percaya dengan kenyataan yang Ali keluarkan.

Apapun, kita tunggu lah kenyataan daripada kedua-dua pihak pasal hal ni.foto: lobak merah

TERDAHULU, Belum reda lagi rasa duka terhadap pemergian pelawak Syed Umar Mokhtar atau lebih dikenali sebagai Abam Bocey, telah muncul krisis antara keluarga?

Ia menjadi tanda atanya apabila Ali Puteh yang merupakan adik kepada arwah muat naik satu post di Instagram yang menimbulkan rasa terkejut ramai pihak.

Bila balu arwah Abam berhati binatang!”

Difahamkan persengketaan itu terjadi kerana berkaitan dengan harta kerana berdasarkan caption yang ditulis:

“Baru seminggu mninggal segala harta yang dikejar…Aku Akan buka segalanya..Allah ITU maha besar…”Sudah semestinya posting itu membuatkan ramai orang tengah terkejut sehingga ada yang menyangkakan bahawa instagram Ali Puteh digodam. Namun, posting itu telah dipadamkan.

Bagaimanapun, Achey yang merupakan sahabat baik arwah ada memberikan komen menenangkan Ali dengan menasihati agar jernihkan keadaan sebaiknya sebagai tanda hormat kepada arwah.

Fikir arwah li..- Achey

Allahu, tak elok dedahkan hal-hal ini di media sosial, mungkin emosi masing-masing masih belum stabil lagi, harap dapatlah runding dengan elok.Kredit: Lobak Merah

Post a Comment

0 Comments