Foto Terkini Keadaan Saleem Iklim Dalam ICU

loading...
Loading...
Foto Terkini Keadaan Saleem Iklim Dalam ICU

dikhabarkan Bahawa Penyanyi 
Legenda kita Saleem Iklim (PENYANYI SUCI DALAM DEBU) telah terlibat dlm kemalangan 12 tulang rusuk patah 1 tulang telah menusuk paru2 nya.Beliau kini berada di ICU Hospital Kajang
KEPADA RAKAN2 DAN PEMINAT SALEEM IKLIM DISELURUH ASIA...Marilah kita sama2 mendoakan agar beliau segera pulih......AMINNN

di ICU إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون

PENYANYI terkenal Saleem terlibat dalam kemalangan jalan raya pada Khamis selepas motosikal yang ditunggangnya dilanggar sebuah kereta dari arah belakang ketika vokalis kumpulan Iklim itu keluar membeli barang.

Isterinya, Julia Bachok ketika dihubungi mStar Online memberitahu kejadian itu berlaku berdekatan rumah mereka di Bandar Mahkota Cheras sebelum Saleem dibawa ke Hospital Kajang untuk mendapatkan rawatan.
“Ketika kejadian saya tidak berada di rumah kerana sedang membeli baju untuknya pakai di majlis bertemu peminat sebelah malam di Shah Alam.
“Dia ada beritahu hendak keluar sebentar beli barang dan tidak sangka pula Saleem kemalangan.


Status mengenai Saleem yang ditularkan di Facebook sejak semalam.
“Panik saya dibuatnya apabila ada orang beritahu suami kemalangan dan segera saya bergegas ke hospital,” katanya.

Julia berkata demikian sebagai mengesahkan khabar angin mengatakan Saleem kemalangan jalan raya di laman sosial.
Menerusi status yang tersebar itu, Saleem dikatakan berada di Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Kajang selain berada dalam keadaan koma.

Maklumat tersebar itu mendakwa impak kemalangan berkenaan menyebabkan tulang rusuk penyanyi lagu Suci Dalam Debu itu tersusuk ke bahagian paru-parunya.

Dalam pada itu, ditanya mengenai keadaan sebenar Saleem, Julia berkata, suaminya berada dalam keadaan stabil namun dia enggan mengulas lanjut mengenainya.Sama-sama kita mendoakan agar Saleem kembali pulih.
Bagiamanapun kata Julia, pihaknya sedang dalam proses memindahkan Saleem ke Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) untuk mendapatkan rawatan lanjut.

“Apa yang boleh saya katakan sekarang keadaan Saleem stabil. Tentang apa yang ditularkan mengenai keadaan suami, saya enggan mengulas.
“Bukan saya tidak mahu beritahu tapi tidak mahu kalau cerita orang ingat saya ingin minta simpati tetapi Saleem stabil dan tidaklah seteruk yang diberitahu.

“Pinta saya agar semua peminat mendoakan agar Saleem segera sembuh dan apa yang berlaku ini adalah ujian Allah,” katanya.

Terkini; Doakan Saleem Iklim! Beliau kemalangan dan sekarang di ICU إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون

Semoga Allah mengurniakan kesihatan dan kesembuhan buat sahabatku Abg SALEEM IKLIM… Diberitakan kemalangan dan di ICU…
12 tulang rusuknya patah… Wallahu A’lam… Do’akan
InshaAllah… Lepas solat jumaat ini saya dan Abg Izam Eye akan ziarah di ICU Hospital Kajang


Post a Comment

0 Comments