(Video) “Saya disihir, 6 jin berusia 175 tahun dihantar untuk cabut nyawa saya” – Bonda Rozita

loading...
Loading...
(Video) “Saya disihir, 6 jin berusia 175 tahun dihantar untuk cabut nyawa saya” – Bonda Rozita:






Menurut Bonda ahad lepas mereka test mualij bonda dan stafnya juga turut terkena gangguan tersebut.

 Bonda dan staf tersebut masih tidak dapat bangun dan mun tah keluar da rah. Bonda telah kongsikan vdeo dan gambar di ruangan instagram miliknya. Jom kita baca pengkongsian bonda.





2.jpg




Saya dengan abang aji Test Mualij 10 orang ..Sy lebih kepada interview basic yang company JRM perlukan berkaitan gaji dan mahir ialah suami sy lah tentang rukyah ( sy xpandai)



Susunan bacaan yang dia nak tau cara kaedah & bacaan yg dipakai, Test utama pada Qis dan Icah ..tapi saya dan Qis yang kena teruk akhirnya



Sy xtau yang saya juga ada gang guan patutlah 2 bulan lepas sy rasa berat belakang .



Semasa dibacakan pesa kit takkan boleh kontrol pelakuannya sebab Makhluk yang mengacau tak tahan, dibacakan ayat pemba kar , memujuk , mengikat .

Sy dah biasa tengok abang aji merubat sejak 15 tahun lalu ( bila test mualij saya tak sangka saya kena semalam dan lesu macam kena hi ris2 badan lepas kena rukyah , kini sy masih lemah)



Sy tak perlu citer apa punca atau sebagainya memadai utk test untuk cari yang terbaik mualij yang akn mengubat rukyah surau rumah hutan ini



Khamis ni bermula sesi rukyah dan diutamakan pada penginap rumah hutan ( lepas rukyah badan sangat sa kit dan tak berdaya )



Allah, semoga bonda kuat menghadapi ujian ini. Ini adalah vi deo ketika Bonda di ruqyah dan pengkongsiannya di bawah





3.jpg


Sihir untuk bu nuh sy secara halus 6 jin dihantar dalam badan saya berusia 175 tahun ( pesa kit takleh kontrol diri masa tu walau zikir dm hati sebab jin tu sa kit dan panas akan bersoal jawab dgn mualij)



Selepas rukyah jin tu akan cakap melalui pesa kit dengan mood berbeza2 ..Saya tunjuk diri saya walau saya boleh ambik ramai testimoni sebenarnya tapi xnak buka aib orang



Ahad lepas kami Test Mualij , Staf dan saya pun xtahan masa tu staf & sy x bangun sampai hari ni mun tah dan keluar da rah.



Suami saya merata ubat orang sampai dok Australia pun panggil ( suami saya dah x aktif mcm dulu sekadar bantu org saja ..walaupun rukyah dia sangat ramai yg suka)



Istilah gang guan frequency nega tive ialah ganguan makhluk halus menyebabkan



Roh sa kit > ( sebab kita xjaga amal atau terlebih ketawa, khayal sedih itu x dibolehkan )



dan roh disa kiti > ( disihir atau dikuasai oleh saka keturunan , makhluk hinggap jin asyik dan sebagainya)



2 benda berbeza antara Jasad ( nampak dari segi logik akal ) dn roh ( xnampak logik akal manusia ) ..yang kendali atau drive badan mansia ialah roh sebab tu roh perlukan makanan dan kekuatan..Ada penya kit yang boleh dilihat dengan mata kasar dan penya kit yg x boleh dilihat dengan mata kasar.. Al Quran menceritakan semua tentang roh dan ubat pada penyakit manusia..Kebesaran Ilmu Allah luas xtercapai dek akal jugak pun..



nak cari testimoni utk perubatan islam memang saya x sampai hati nak tunjuk orang punya, selama ini sangat banyak bila suami saya buat rawatan xnak mengaib kan org



Ahad lepas sebenarnya adalah menguji mualij dan kebetulan saya dan qistina memang ada gang guan benda tu kasi kesan pada kami ( bukan lakunan ya). Jadi, ini adalah salah satu kebesaran Allah bahawa roh kita patut dijaga dengan zikrullah.. bila kita terleka walau sekejap pun.. benda itu akan menghan curkan bdn.. walaupun org itu hafaz Al Quran.. imam besar sekali pun.. tetap diganggu dan disihir..



Kalau kita lihat kepada sejarah Rasulullah SAW pun di sihir.. zaman sekarang mmg modern.. tapi terlalu ramai org kembali kepada sifat jahiliah.. dengki yang sanggup merosakkan kehidupan org lain.. ma tikan org pun sanggup sebab x dapat dikesan dek undang2 dan polis ..



Pengkongsiannya juga menarik perhatian ne tizen yang rata rata bersimpati dan mendoakan agar bonda cepat sembuh.



suria2905, Astagfirullah waatubuilaih.. Meremang sy tgk bonda.. Mmg lately muka bonda berubah rubah dek jin ni dlm badan.. Kdg terlalu cantik.. Kdg cengil.. Maaf ini sy tgk Dr sedikit mata hati Yg Allah buka hijab.. AllahuAklam..



sya_fia14, xbole tgk la bonda.meremang bulu roma sb sy dlu skit gk bonda Alhamdulillah skg dh ok.tp xleh tgk cmni rse lain hehe..moga bonda sntiase dlm lindugan Allah moga bonda lekas² smbuh ye bonda



addawiyahjohari, Assalamualaikum Bonda, kalau nak berubat dari belenggu minyak dagu, suami bonda boleh bantu rawatkan ke? Sudah jumpa banyak ustaz tapi semua tiada hasil



nor448224, Assalamualaikum bonda..sy fhm apa yg bonda lalui..skitnya hanya mereka yg rasa br blh tahu… Semoga kita semua sembuh dgn izin Allah dan sentiasa dlm lindungannya Aamin³



pembekal_produk__oem, bila difikir logik dizaman serba canggih ni kita ingat dah xwjud benda mcm ni…rupanya lagi ramai yg guna cara kotor mcm ni..tahun ni sahaja 2 kali saya berubat…ada yang hantar sihir pemisah..sedih bila pikir sbb sya xda masaalah pun dgn sapa2…yang jadi mngsa anak dan suami.sya jadi pemarah,xboleh tgok suami…Alhamdulillah dah beransur pulih…moga bonda cepat sihat





View this post on Instagram

Sihir utk bunuh sy secara halus 6 jin dihantar dlm badan sy berusia 175 tahun ( pesakit xleh kontrol diri masa tu wlu zikir dm hati sbb jin tu sakit dn panas akn bersoal jawab dgn mualij) . Video full kat you tube sy Rozita ibrahim, selepas rukyah jin tu akn cakap melalui pesakit dgn mood berbeza2 ..Sy tunjuk diri sy wlu sy boleh ambik ramai testimoni sebenarnya tp xnak buka aib orang . Ahad lepas kami Test Mualij , Staf dn sy pun xtahan masa tu staf & sy x bangun sampai hari ni muntah dn kelaur darah. . Suami sy merata ubat org sampai dok Australia pun panggil ( suami sy dh x aktif mcm dulu sekadar bantu org saja ..wlupun rukyah dia sangat ramai yg suka) . Istilah ganguan frequency negative ialah ganguan makhluk halus menyebabkan . Roh sakit > ( sbb kita xjaga amal atau terlebih ketawa, khayal sedih itu x dibolehkan ) . dan roh disakiti > ( disihir atau dikuasai oleh saka keturunan , makhluk hinggap jin asyik dn sebagainya) . 2 benda berbeza antara Jasad ( nampak dr segi logik akal ) dn roh ( xnampak logik akal manusia ) ..yg kendali atau drive badan mansia ialah roh sbb tu roh perlukan makanan dn kekuatan..Ada penyakit yg blh dilihat dgn mata kasar dn penyakit yg x blh dilihat dgn mata kasar.. Al Quran menceritakan semua ttg roh dn ubat pd penyakit manusia..Kebesaran Ilmu Allah luas xtercapai dek akal jugak pun.. . nak cari testimoni utk perubatan islam mmg sy x sampai hati nk tunjuk orng punya, selama ini sgt byk bila suami sy buat rawatan xnak mengaib kan org . Ahad lepas sebenarnya adalah menguji mualij dn kebetulan sy dn qistina mmg ada gangguan benda tu kasi kesan pd kami ( bukan lakunan ya) Jadi, ini adalah salah satu kebesaran Allah bahawa roh kita patut dijaga dgn zikrullah.. bila kita terleka walau sekejap pun.. benda itu akan menghancurkan bdn.. walaupun org itu hafaz Al Quran.. imam besar sekali pun.. tetap diganggu dn disihir.. . Kalau kita lihat kpd sejarah Rasulullah SAW pun di sihir.. zaman skrg mmg modern.. tapi terlalu ramai org kembali kpd sifat jahiliah.. dengki yg sanggup merosakkan kehidupan org lain.. matikan org pun sanggup sbb x dpt dikesan dek undang2 dn polis ..
A post shared by ROZITA JRM OFFICIAL (@bondarozitaibrahim) on
Sumber : Ig bondarozitaibrahim via memorikini.com

Post a Comment

0 Comments