Emma Buka Tudung,Micheal Ang Marah,Siap Maki Lagi

loading...
Loading...
Emma Buka Tudung,Micheal Ang Marah,Siap Maki Lagi

Mempunyai hubungan yang rapat dengan Emma Maembong, Micheal Angmengakui ada menghubunginya selepas kontroversi ‘anak emasnya’ itu membuka tudung. Namun Micheal menganggap tidak perlu perbualan mereka didedahkan.



“Sekarang baru tahu netizen yang komen di IG saya batu api kan. Sejak kes gambar tak bertudung itu, satu-satu minta aku komen. Sebab nak tahu apa aku cakap pasal anak kesayangan aku tu”
“Sah-sah aku dah maki dia, marah dia. Takkan aku tunjuk atau nak attach conversation dan voice note aku dengan dia. Apapun, dia dah minta maaf dan dia tahu dia bersalah. Dia pun tak salahkan sesiapa”
“At least dia mengaku salah dia dan akibatnya dia tanggung sendiri. Lagipun itu hak individu, kita doa yang baik-baik sahaja sebab kita kan sesama manusia cuba jadi baik-baik,” katanya lagi.
Ada betulnya kata Micheal, sekurang-kurangnya Emma sudah pun memohon maaf. Teringat pula komen Micheal pada bekas finalis Dewi Remaja baru-baru ini, dah macam Caprice (mengulas isu semasa dunia hiburan). (rtky/w)

Post a Comment

0 Comments