‘Mungkin Diadakan Di Britain atau Perancis’- Keluarga Nora Anne Mahu Bedah Siasat Kali Kedua.

loading...
Loading...
‘Mungkin Diadakan Di Britain atau Perancis’- Keluarga Nora Anne Mahu Bedah Siasat Kali Kedua.

IBU bapa remaja Ireland, Nora Anne Quoirin, 15, dilapor mungkin meminta bedah sias4t kedua dilakukan terhadap may4t anak mereka itu.

Memetik laporan portal Daily Mirror, Maebh Jaseprine Quoirin, 45 dan Sebastian Marie Philipe, 47, sedang membincangkan perkara itu bagi memastikan ahli patologi tidak terlepas sebarang bukti yang boleh dikaitkan dengan kemat1an Nora Anne.

Daily Mirror menyebut sumber sebagai berkata, mereka mungkin meminta bedah siasat diadakan di Britain atau Perancis di mana siasatan polis berhubung kes tersebut masih diteruskan.

“Mereka sedang membincangkan dan sedang menunggu laporan DN4, sel stem dan toksikologi sebelum membuat keputusan,” kata sumber itu.

May4t Nora Anne ditemukan kira-kira pukul 1.57 petang Selasa lalu oleh sekumpulan pendaki yang menyertai operasi SAR kira-kira 2.5 kilometer dari lokasi dia dilaporkan hilang sejak 4 Ogos lalu.

sumber : Sinar Harian

Sementara itu,  May4t Nora Anne Quoirin sudah dituntut dan dipercayai dibawa ke Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA).

                           

Ketua Polis Negeri Sembilan, Datuk Mohamad Mat Yusop ketika dihubungi, mengesahkan perkara itu selepas menerima maklumat daripada pihak hospital.

“Saya dimaklumkan (may4t Nora Anne) dah tuntut…Baru sahaja.
“Difahamkan dibawa ke KLIA,” katanya.

                    NORA_ANNE_DITUNTUT_DI_HTJ_1566008260.jpg

Sebuah van berwarna kelabu tiba di Jabatan Perubatan Forensik Hospital Tuanku Ja’afar Seremban (HTJS), jam 12.38 tengah malam.

Beberapa individu dipercayai bukan ahli keluarga turut hadir.

Mereka kemudian membawa turun sebuah keranda sebelum membawa keluar semula keranda itu beberapa minit kemudian dan meletakkan ke dalam van.

Van itu dilihat berlalu meninggalkan HTJS jam 12.42 tengah malam.
Namun, ahli keluarga Nora Anne tidak kelihatan ketika proses menuntut may4t itu.

May4t Nora Anne ditemui di lurah kira-kira 2.5 kilometer dari resort penginapan keluarganya oleh pendaki yang menyertai operasi mencari dan menyelamat (SAR) pada Selasa lalu selepas mangsa dilaporkan hilang sejak 4 Ogos lalu.

Kelmarin, keputusan bedah siasat Nora Anne mendapati punca kemat1an disebabkan kebocoran usvs akibat tidak makan dalam tempoh panjang dan tekanan

Post a Comment

0 Comments