Friday, 17 February 2017

Keadaan Terkini Shuib Di ICU

loading...
Loading...
Keadaan Terkini Shuib Di  ICU:

Semalam menerusi akaun Instagram Siti Sarah, dia telah berkongsi sekeping gambar menunjukkan suaminya, Shuib Sepahtu berada di sebuah hospital.


"Dulu masa masuk fear factor, dia pernah pengsan sebab over push himself. Dr cakap dia buat sesuatu yang lebih dari keupayaan dia.
"Sayang you tak boleh sakit I need you. Moga segalanya dipermudahkan," tulisnya.
Sehingga ketika artikel ini ditulis, sebanyak 400 lebih ucapan dan doa buat Shuib diberikan menerusi ruang komen peminat mahupun rakan artis.

Penyanyi Siti Sarah akui cemas apabila suaminya, Shuib dimasukkkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU) semalam.

“Saya memang tidak menyangka rupanya keadaan Shuib sudah semakin teruk selepas dia menahan sakit sejak dua minggu lalu.

“Semalam siang dia masih boleh ikut saya menghadiri mesyuarat untuk majlis perkahwinan kami tetapi bila malam dia beritahu badannya sudah tidak berdaya dan meminta saya membawanya ke hospital.

“Bila sampai di hospital, dia terus dimasukkan ke ICU selepas mendapati tekanan darahnya agak rendah.

“Semalam pelbagai pemeriksaan dilakukan doktor termasuk pemeriksaan paru-paru dan juga darah tetapi sehingga kini kami belum tahu keputusannya,” katanya kepada Astro Gempak ketika dihubungi.

Tinggal lebih kurang seminggu sahaja lagi menghampiri majlis perkahwinan mereka, Sarah memberitahu kini dia hanya memikirkan keadaan Shuib dan berharap keadaannya semakin baik.

“Setakat ini, perancangan untuk majlis persandingan kami berjalan seperti biasa.

“Saya cuma berharap semuanya berada dalam keadaan baik dan berjalan dengan lancar.

“Apa yang penting sekarang ini kesihatan Shuib. Dia ada memberitahu yang dia mahu berehat dan bercuti tetapi tak dapat berbuat begitu kerana banyak urusan kerja yang masih belum diselesaikan lagi.

“Saya tertekan dan risau apabila dapat tahu Shuib jatuh sakit kerana terus-terang saya tidak akan okay jika dia tidak okay,” katanya lagi.

Majlis persandingan Shuib dan Sarah akan berlangsung pada 26 Februari ini bertempat di Bora Ombak, Putrajaya. Teks oleh Syafiqah Jalal Sumber:Astro GempakWJ.jpgNo comments:

Loading...