Sunday, 2 July 2017

Kenali Lelaki Melayu Yang Melamar Anak Perempuan Billionaire Malaysia Vincent Tan.

loading...
Kenali Lelaki Melayu Yang Melamar Anak Perempuan Billionaire Malaysia Vincent Tan.

Berita mengejutkan yang semakin tular di media sosial selepas gambar anak perempuan ahli perniagaan dan ‘billionaire’ terkenal Dato’ Vincent Tan dilamar di Instagram.
Di fahamkan Chryseis Tan dilamar oleh kekasih hatinya, Faliq Nasimuddin, anak kepada jutawan Arwahyarham Tan Sri Nasimuddin Amin. 
Tan Sri Nasimuddin Amin merupakan pengasas kepada kumpulan Naza, salah satu nama terbesar dalam industri perniagaan permotoran di Malaysia.







  Baru-baru ini kita melihat aksi Faliq iaitu anak kepada pengasas Naza Motor syarikat permotoran antara yang terbesar di Malaysia melamarChrystananak kepada billionaire Malaysia yang hebat ini dan kali ini jom Kaki Share bawa kepada korang untuk melihat kemewahan hidup mereka ini, 

Kami pasti setiap orang ingin kan hidup yang mewah, senang lenang, nak bercuti ke mana-mana sahaja pun takde masalah.. Iya lah, kalau dah ada duit banyak tu, nak belanja ikut suka hati pun tak kisah kan. 

Kali ini kami nak kongsikan gaya hidup anak seorang billionaire terkenal Malaysia, Tan Dato Seri Vincent Tan yang tersangat lah mewah.
2uy1o0F
2uy80fc
Bila korang tengok gambar-gambar yang Kaki Share akan tunjukkan di bawah ni pasti buat korang jeles gila! Tapi takpe lah ye, kita tengok je lah ye. Nak kumpul duit sampai ke tua pun tak tentu dapat hidup mewah macam ni. Jom sama kita ber huhuhuhu..

Ada private jet beb!
2uxWC35
2uxN0W8
2uy4VvT

Fulamak.. kita kalau nak pergi holiday kena tempah flight ticket kan? haaa lain pulak bagi Chrystan .. dia Pergi holiday ada private jet dan helicopter sendiri tau! wowww.. Untung lahhh


Kerap pergi holiday ke seluruh dunia

2uxYKaV
2uymLyP
2uy812K

Hidup sangat mewah bagaikan syurga dunia

2uxVwo7
2uxV09z
2uycIJQ

Makanan pun sangat mewah terlajak sedap

2uxP9Rx
2uy2Ek8

Bercinta dengan anak kepada pengasas NAZA Motor Faliq Nasamuddin

2uxWaBU
2uycHWi

Bersama Keluarga

2uxYKYt
2uxZBss


Sumber : kaki share
loading...
kongsikan artikel ini

0 comments: