Header AD

Video Putera Harry Makan Bubur Lambuk & Kurma Ketika Berbuka Jadi Perhatian

loading...
loading...
Video Putera Harry Makan Bubur Lambuk & Kurma Ketika Berbuka Jadi Perhatian

Gambar Putera Harry makan bauh kurma dan berbuka tersebar dimana beliau menghadiri majlis berbuka puasa bersama dengan anak-anak muda di Singapura. 

Putera dari Britain ini dilihat berkongsi kurma dan bubur dengan duta keamanan iaitu Nazhath Faheema.

Gambar Putera Harry makan bauh kurma dan berbuka tersebar dimana beliau menghadiri majlis berbuka puasa bersama dengan anak-anak muda di Singapura. Putera dari Britain ini dilihat berkongsi kurma dan bubur dengan duta keamanan iaitu Nazhath Faheema.

Sebelum berbuka puasa bersama, beliau turut disambut dan diarak dengan paluan kompang, bunga manggar serta pertunjukan silat. Pertunjukan silat diketuai oleh jurulatih silat rumah tersebut yang juga merupakan bekas juara, Sheik Alauddin Yacoob Marican.

Harry yang membuat lawatan 2 hari ke Singapura melawat pusat komuniti kendalian Jamiyah Singapura, yang menyediakan pelbagai khidmat bagi membantu memulihkan penagih dadah dengan menyediakan tempat tinggal kepada golongan tersebut.
Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
Video Putera Harry Makan Bubur Lambuk & Kurma Ketika Berbuka Jadi Perhatian Video Putera Harry Makan Bubur Lambuk & Kurma Ketika Berbuka Jadi Perhatian Reviewed by kak tie on 8:39:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan