Header AD

Peniaga ayam percik yang sado dan hensem ni jadi kegilaan gadis Johor

loading...
loading...
Peniaga ayam percik yang sado dan hensem ni jadi kegilaan gadis Johor


Gambar: Peniaga ayam percik yang sado dan hensem ni jadi kegilaan gadis Johor, betul ke?

Zaman sekarang ni kalau perniaga tu unik, cantik dan handsome mesti jadi akan jadi viral di laman sosial. 

Sebelum ni viral Nasi Lemak Anak Dara & Nasi Lemak Pondan. Ada juga beberapa kedai lain yang tarik perhatian netizen. 

Yelah pembeli pun manusia biasa, sukakan kecantikan kononnya.

    

Terbaru, Ayam Percik Abang Sado jadi tumpuan pembeli. Haa ramainya yang beratur nak beli lepas ni nampak gayanya. Bukan sado duduk kat gym je tau, rajin meniaga ha di bulan ramadan. Hehe

  Ayam percik abang sado!
   

Ayam percik ABANG SADO! Murah lak tu, rm2.50 je..

HENSEM BAGAIKAN BINTANG K-POP

Ingat jual durian je abg sado! Ni abg sado jual ayam percik! Muka kacak blh jadi hero malaya! Yg best ayam percik dia jual tu mmg sedap! Cepat je licin.. Sedap dan murah! Berbaloi la dgn harga!Lokasi bazar di taman budaya Batu Pahat Johor. Siapa nak pgil dia jdi model atau pelakon jgn PM admin sbb admin hya viralkan je sbb dia jual murah!

Itu je, pusing2 merata tmpt di bazar, semua harga naik mencanak! Mahal nak mampos! Dia je harga murah! Kita nak sokong org niaga mcm ni! Jgn asik nak kecam je! Kalau abam boroi, makcik tudung senget, adik bedak bertopok nak viral jugak, jual la makanan murah2 sikit ya! Jgn sibuk nak mintak viral tp harga jualan kau mcm harga gelang emas! Thn dpn pgi haji!
* positif baru hidup tu blh maju. Cayok2

Handsome dan Sado!

                      
                       
Gambarnya mula menular di page Viral Oh Viral yang dikatakan sedang menjual ayam percik murah. Lokasinya di Bazar Ramadan di Johor. Lepasni comfirm makin ramai gadis johor turun padang. Hehe
 
                                            
                        

Buat gadis kat luar sana jangan lelebih okay! Bulan puasa ni kena banyakkan ibadah. Hehe. Rasanya abang sado ni dah ada gf kut.  

Sumber : Kimie Mie
Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
Peniaga ayam percik yang sado dan hensem ni jadi kegilaan gadis Johor Peniaga ayam percik yang sado dan hensem ni jadi kegilaan gadis Johor Reviewed by kak tie on 4:41:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan