Friday, 9 June 2017

Ini Pendedahan Perbualan Penuh Gadis Dakwa Shukri Yahaya Cuba Menggatal Dengannya

loading...
Ini Pendedahan Perbualan Penuh Gadis Dakwa Shukri Yahaya Cuba Menggatal Dengannya
sy.jpg

Seorang wanita bernama Sarah Danielle telah mencetuskan kontroversi yang mengejutkan apabila mendedahkan seorang pelakon cuba menggodanya.

Pelakon yang dikatakan terlibat ialah aktor Shukri Yahaya, yang juga sudah mempunyai isteri bernama Tya Adnan.

Sarah Danielle memuatnaik beberapa video perbualan antaranya dengan lelaki yang dikatakan Shukri Yahaya di laman sosial miliknya.

Ini tulis Sarah:


c5.jpg
Dah kahwin tapi gatal merenyam. Mula-mula video call mintak benda bukan-bukan. Lepastu minta macam- macam, nak ke rumah pula. 

Sakit pulak hati aku. Bukan nak burukkan. Tapi dah memag perangai buruk tak boleh nak sorok. 

Malukan nama sendiri. People expect u to be a very nice guy and a great actor di persada seni ni. But u just turn off one of ur hard fans actually. Sorry to say, I kinda dislikes u already.

Ini gambar penuhnya:
c6.jpg

c1.jpg

c2.jpg

c3.jpg

c4.jpg

No comments:

Loading...