Header AD

Foto Shahir Dan Erra Fazira Berpakaian Sedondon Ketika Majlis Berbuka Puasa Curi Perhatian Netizen

loading...
loading...
Foto Shahir Dan Erra Fazira Berpakaian Sedondon Ketika Majlis Berbuka Puasa Curi Perhatian Netizen

Foto Shahir Dan Erra Fazira Berpakaian Sedondon Ketika Majlis Berbuka Puasa Curi Perhatian Netizen|Sejak kebelakangan ini, penyanyi Shahir lebih terbuka untuk membicarakan tentang hubungan beliau bersama Erra Fazira. Shahir juga sudah menyatakan beliau kalau boleh tidak mahu melengahkan lagi perancangan untuk berkahwin dengan Erra.
Semalam, Shahir ada memuat naik foto beliau dan Erra dalam sebuah majlis berbuka puasa bersama. Mereka berduaa hadir ke majlis berkenaan berpakaian warna hijau sedondon.
Foto mereka berdua yang kelihatan malu-malu bersama mencuri perhatian netizen. Boleh tahan juga lah pasangan ini kena usik.
Kami juga ingin mendoakan kebahagiaan Shahir dan Erra agar bertemu jodoh bersama. Kalau sudah serasi tidak salah untuk melangkah ke fasa seterusnya. Perbezaan umur juga bukanlah satu masalah untuk bahagia bersama.
Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
Foto Shahir Dan Erra Fazira Berpakaian Sedondon Ketika Majlis Berbuka Puasa Curi Perhatian Netizen Foto Shahir Dan Erra Fazira Berpakaian Sedondon Ketika Majlis Berbuka Puasa Curi Perhatian Netizen Reviewed by kak tie on 12:45:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan