Header AD

VIRAL Ada Bubuk Dalam Buah Kurma , Baca Perkongsian Doktor Ini Yang Buat Ramai LEGA !!!

loading...
loading...
VIRAL Ada Bubuk Dalam Buah Kurma , Baca Perkongsian Doktor Ini Yang Buat Ramai LEGA !!! |

Isu berkaitan buah kurma ni boleh dikategorikan sebagai sensitif terutamanya bagi umat Islam. Maklumlah, lagi beberapa hari bulan Ramadan nak menjengah. Sebelum ni sudah ada yang berkongi bahawa ada bubuk dalam buah tamar.

Terbaru, seorang doktor berkongsi fakta berkaitan potensi untuk terkena virus Corona yang berpunca daripada tahi kelawar. 

Paling mengejutkan tahi kelawar ni ada juga pada buah kurma yang kita makan tu. Jadi adalah penting untuk kita basuh dan cuci bersih kurma sebelum dimakan.

Rajah penyebaran virus Corona.

Korang boleh nampak sendiri macam-macam kotoran dari buah kurma. Bukan nak cakap buah tu tak elok makan. Cuma perlu bersihkan.

Virus ni menurut doktor ini sudah mati. Cumanya kotoran sisa najis kelawar, lipas dan bubuk tu kenalah cuci. Takkan korang nak makan jugak. Moga perkongsian ini berguna untuk korang.
Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
VIRAL Ada Bubuk Dalam Buah Kurma , Baca Perkongsian Doktor Ini Yang Buat Ramai LEGA !!! VIRAL Ada Bubuk Dalam Buah Kurma , Baca Perkongsian Doktor Ini Yang Buat Ramai LEGA !!! Reviewed by kak tie on 7:17:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan