Header AD

Terserempak Sesuatu Di Ruang Tamu..Roh Ibu Atau Jin?

loading...
loading...
Terserempak Sesuatu Di Ruang Tamu..Roh Ibu Atau Jin?

Bulan puasa ni semua orang berlumba-lumba nak buat amal ibadat. Maklumlah Allah dah janjikan ganjaran berlipat ganda kalau beribadat di bulan Ramadan. 

Tapi korang tahu tak bukan kita ja yang beriya-iya buat amal soleh ni. Ada juga makhluk lain yang turun sama nak imarahkan bulan puasa ni.


Ini yang terjadi kepada abang lelaki ini. Di mana dia ketika itu baru selesai solat subuh. Dan ketika itu dikatakan dia berseorangan di rumah. Isteri dan anaknya pulang ke kampung. 

Dia ternampak satu entiti berbentuk manusia sedang membaca ayat suci Al-Quran. Tumpang solat ka macam mana?

Makhluk tumpang solat & mengaji.

My bro sent me this video after Subuh today dekat rumah dia. Wallahu Alam.

Location : Wangsa Height Condo , BA pic.twitter.com/NxLUQEZJtX
— IG : affaadnan (@AffaAdn) May 28, 2017

Guna Quran dekat ruang tamu.

Roh arwah ibu atau jin?

Ada netizen yang berpendapat entiti berkenaan mungkin roh arwah ibunya yang meninggal 3 tahun lalu. Namun, ada juga yang tidak bersetuju dengan kenyataan terbabit. 

Apa pon admin percaya makhluk ni tak berniat nak kacau orang pun. Just nak sama-sama mengimarahkan bulan Ramadan ni.

Kredit : @affaadnan
Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
Terserempak Sesuatu Di Ruang Tamu..Roh Ibu Atau Jin? Terserempak Sesuatu Di Ruang Tamu..Roh Ibu Atau Jin? Reviewed by kak tie on 12:15:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan