Header AD

Saya Tampar Sebab Dia Ratah Saya

loading...
loading...
Saya Tampar Sebab Dia Ratah Saya

Pada hari ni saya berpantang 20 hari.

 Semalam adalah kejadian paling buruk ketika berpantang yang berlaku pada saya.Sepanjang saya berpantang, suami saya yang selalu letakkan ubat dekat luka jahitan saya.
Semalam dia ada minta nak bersama tapi saya tak nak sebab saya cakap saya masih berpantang, darah nifas belum kering and luka bahagian dalam belum baik lagi walaupun luka luar dah baik.
Lelaki biasalah bila dengar jawapan macam tu terus buat muka tapi saya jenis tak layan sebab saya risau kalau saya sakit belum tentu dia peduli. 

Lepas tu, masa nak makan, dia mesti sediakan makanan saya. Kita yang breastfeeding kan anak selalu haus and mesti cari air dulu sebelum makan.
Saya minumlah air milo panas yang dia buatkan untuk saya. Dalam beberapa minit lepas tu, kepala saya pening terus saya tak sedarkan diri. 

Tiba-tiba saya sedar,saya dalam bilik tanpa pakai baju and suami saya ada dekat sebelah tengah peluk saya. Saya kejut suami, tanya apa yang dah jadi? Dia senyum je. Lepas tu dia cakap tak tahan sangat.
Terus saya tampar muka dia. Rupanya dia bagi saya ubat tidur and dia dah meratah saya masa saya tak sedar diri. Hmmm. Saya tak tahu nak buat apa lagi. Apa yang akan terjadi dekat diri saya selepas ni sedangkan saya belum habis berpantang.
Jadi, tolong bagi pendapat. Saya risau kalau saya sakit. Saya sehari kurungkan diri dalam bilik. Suami pujuk minta maaf saya langsung tak hiraukan. Yang saya hiraukan diri saya and anak saya je buat masa sekarang. Hmmm.
Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
Saya Tampar Sebab Dia Ratah Saya Saya Tampar Sebab Dia Ratah Saya Reviewed by kak tie on 12:59:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan