Header AD

Peniaga Online Bengang Jutawan Ciplak Diserbu

loading...
loading...
 Peniaga Online Bengang Jutawan Ciplak Diserbu



Pagi tadi gempar di laman sosial media b

ila rumah usahawan, jutawan muda diserbu oleh pihak berkuasa kerana menjual barangan tiruan. Berdasarkan tajuk akhbar tersebut, satu nama sahaja orang ramai boleh agak. Tak perlu lah kami sebut disini.. Korang mesti tahu kan?

Ramai yang memuji pihak berkuasa kerana bertindak tegas dengan perkara itu dan ada juga yang mencela tindakan tu.

Individu ni jelas sekali tak setuju peniaga online sering kali ditindas. Nah, baca lagi apa lelaki ni ingin katakan..

‘Kau ingat senang nak senang?’

‘Datang kau terus bunuh harapan mereka semua..’

‘Habis kau nak orang muda jadi apa?’

Sumber: Facebook
oh bulan
Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
Peniaga Online Bengang Jutawan Ciplak Diserbu  Peniaga Online Bengang Jutawan Ciplak Diserbu Reviewed by kak tie on 7:21:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan