Header AD

Nora Danish Luah Perasaan....Fasha Sandha Menangis, Ingat Sampai Mati.

loading...
loading...
Nora Danish Luah Perasaan....Fasha Sandha Menangis, Ingat Sampai Mati.

Kontroversi hangat sedang melanda dua pelakon popular Malaysia iaitu Fasha Sandha dan juga Nora Danish.

Kisahnya bermula apabial Fasha meluahkan perasaan di laman sosialnya tentang ada pihak cuba mengahalunya keluar dari satu event.

Apabila Fasha menyatakan 'burung hantu', ramai yang mengaitkan nama Nora Danish kerana mempunyai brand "Owl By ND".

Mungkin kerana terlalu kecewa, Fasha ada menghina pihak berkenaan dengan mengatakan dia pendek dan berpura-pura bahagia di IG.

Kes ini menyebabkan kedua dua peminat bergaduh besar di laman media sosial.

Sebelum ini Nora Danish ada menyatakan kekecewaan apabila ada followernya yang percaya dengan tuduhan Fasha itu (BACA SINI).

Kali ini, Nora Danish telah meluahkan perasaan di lama media Twitter pula.

Ini komen Nora Danish:

Bila Diam orang kata betul,
Bila Balas orang kata sama level.
Now I'm just following my heart.

Ya Allah Kau tenangkanlah hati
Kami , agar tindakan Kami mengikut
Akal Bukan hati. Amin.

Penulisan pun kelam kabut ,
Mcm mana la orang boleh senang percaya.

Penat nya jadi Saya. Tak habis habis Di caci Maki , Kadang Kadang Bukan punca nya Dari Saya pun.

Adakah Tindakan undang undang juga Harus Di buat?

Saya tak reti nak balas Di media social. Adakah itu menjadikan Saya orang yang bersalah.




Itulah luahan dari Nora Danish apabila kes ini berlaku.

Fasha Sandha Menangis, Ingat Sampai Mati.


Menurut kapsyen Fasha Sandha atau nama sebenarnya, Nur Fasha Sandha Hassan, seorang artis dikatakan bakal menarik diri daripada muncul di majlis pertunjukan fesyen terkemuka sekiranya dia turut hadir di dalam majlis tersebut yang berlangsung di salah sebuah hotel ternama di ibu kota.

Fasha, 33, menyatakan lagi di kapsyennya yang dia dengan rela hati bersedia untuk pulang bagi menghormati majlis tersebut dan tidak mahu sebarang masalah timbul atas kehadirannya. Namun Fasha telah di pujuk oleh Rita Datuk Sosilawati , Nursajat dan pengurusnya untuk bersikap positif.

“Masih terkenangkan apa yang berlaku semalam. Yes, i am a single mother, and i have SUPER POWER. Tapi sekuat manapun, jatuh juga air mata tanpa henti semalam. Setibanya saya di hotel semalam, saya terus ke bilik Nursajat untuk bersiap.

Tiba2 Nursajat beritahu saya, encik Izani Dari Pihak pengurusan Jakel memberitahu saya bahawa satu jenama artis lain yang turut ada dalam majlis fenomena raya tersebut akan TARIK DIRI jika saya hadir ke majlis tersebut. Saya terkejut, kenapa tiba2 ada drama pula. Saya, dengan rela hati, sudah bersedia untuk balik, kerana saya tidak mahu masalah dan saya ingin menghormati majlis tetapi saya dipujuk oleh Rita Datuk Sosilawati , nursajat dan Manager saya @iman_imran75 Supaya bersifat PROFESSIONAL.

Lepas 15 minit, pihak jakel telefon Sajat kembali dan memohon maaf diatas salah faham. Kata dia, pihak pengurusan jenama artis tersebut yang tidak mahu kehadiran saya dan telah menukar fikiran untuk membenarkan saya datang. Saya benar2 celaru dan kusut dengan situasi yang terjadi semalam.

Saya betul2 dalam dilema dan terkejut dengan apa yang jadi. Saya dalam keterpaksaan, saya menurut nasihat pihak pengurusan saya,supaya pergi. Saya dengan muka hiba, muka sembab baru lepas menangis, saya gagahkan diri saya untuk pergi. Saya kotakan janji, saya pergi hanya untuk sajat for the first show dan saya terus balik.

Saya benar2 kecewa dengan apa yang terjadi semalam. Lain kali, kalau takmau saya ada, buat majlis solo, dah tentu majlis ni kepunyaan Jakel dan banyak jenama, Jadi akan ada jenama lain yang turut serta. Semalam awak cuba memalukan orang, cuba nak menghalau orang dari majlis.

U think dengan nama dan kekayaan yang u ada, u boleh sesuka hati nak cuba menghalau orang dari majlis yang bukan kepunyaan u? Saya akan ingat peristiwa ini sampai saya mati dan saya mendoakan awak cepat sembuh dari segala penyakit awak. Saya juga mendoakan awak bahagia selalu dan jenama awak sukses.

Bersihkan dalaman agar awak betul2 gembira dengan kehidupan awak,bukanlah hanya kepura puraan . Ingat ya, saya sedar diri saya, saya dah bersedia untuk balik, tapi kerana PROFESSIONALISM, saya gagahkan diri saya. All the best to you burung Hantu #moveonplease”

Walaupun dirinya sedih dan pilu dengan hal ini namun di akhir tulisan dalam kapsyennya itu dia tetap mendoakan artis tersebut sentiasa berasa bahagia dan mencapai kejayaan berterusan dalam bidang perniagaan yang diceburinya. Sumber: MEDIA HIBURA
Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
Nora Danish Luah Perasaan....Fasha Sandha Menangis, Ingat Sampai Mati. Nora Danish Luah Perasaan....Fasha Sandha Menangis, Ingat Sampai Mati. Reviewed by kak tie on 1:12:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan