Header AD

Ikut Kakak Pergi Villa Nabila,‘Tunggu punya tunggu.. Tiba-tiba..’

loading...
loading...
Ikut Kakak Pergi Villa Nabila,‘Tunggu punya tunggu.. Tiba-tiba..’

Bila dengar sahaja Villa Nabila, kita akan terbayangkan rumah usang diselaputi dengan ranting serta dahan pokok. 

Disebalik rumah usang juga tersirat 1001 kisah yang menakutkan. Kalau nak diikutkan banyak sangat versi, cerita dongeng yang kita dengar mengenai Villa Nabila ni.

Kali ni seorang pengguna Twitter menceritakan pengalaman yang diceritakan oleh abang ipar dan juga ia berlaku pada dirinya sendiri. 

Jangan baca tengah malam.. 

Nanti korang tak boleh tidur pula. Sebab apa yang nak dikongsikan ni memang seram habis.

Pengalaman berlaku pada abang ipar & kakak


Pernah pergi Villa Nabila, tapi pergi untuk kali ke-2 dengan misi..


Dan bermula lah pengalaman seram di Villa Nabila


‘Tunggu punya tunggu.. Tiba-tiba..’


‘Jangan. Kesian dia..’ Siapa dia??!


Rupanya member-member lain kat dalam pun dah gelupur lari


Nampak kelibat depan rumah


Masing-masing ilmu agama tak cukup, gatal nak buat kerja paranormal


Ini berlaku pada anak buah pula..


Abang ipar cadang lalu depan Villa Nabila sebelum tengok filem tu


Anak buah mula ketawa lepas tu tiba-tiba diam..


Telinga kena cuit, ada 2 kepala di tempat duduk yang tiada orang


Jumpa Ustaz, anak buah tertegur ‘benda’ tu..


‘Pengajarannya kat sini, jangan tempah maut..’


Sumber: Twitter @LeAlterego
Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
Ikut Kakak Pergi Villa Nabila,‘Tunggu punya tunggu.. Tiba-tiba..’ Ikut Kakak Pergi Villa Nabila,‘Tunggu punya tunggu.. Tiba-tiba..’ Reviewed by kak tie on 1:25:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan