Sunday, 21 May 2017

Bergurau Tak Kena Tempat,Kain Putih Muncul Tiba-tiba

loading...
Loading...
Bergurau Tak Kena Tempat,Kain Putih Muncul Tiba-tiba
18582145_1690215994336781_68769314558130

Kain ini yang kami semua tak tahu mana datang. Sumpah demi Allah kami semua tak tahu dari mana ia muncul.

"Kejadian sebentar tadi di mana saya telah bergurau dengan rakan saya dengan menakut-nakutkan mereka. 


"Secara tidak sengaja, saya terakam kain putih di tempat duduk belakang sedangkan kami langsung tak bawa kain putih apapun masuk dalam kereta. Lihat video di bawah ini.."Sumpah takut giler! Ya ampun, akibat mengenakan orang, akhirnya benar-benar berlaku,"


Sementara itu rakannya berpendapat, mereka beruntung berpeluang merakam kelibat makhluk halus yang tidak dapat dilihat dengan mata kasar itu. 

Oleh: Shakyra ARabian

Seorang pengguna Facebook Shakyra ARabian berkongsi detik seram apabila dia secara tidak sengaja merakam satu objek putih ketika sedang menaiki kereta bersama rakan-rakannya.

Menurut Shakyra, pada awalnya dia cuma bergurau menakut-nakutkan rakannya di kawasan tempat duduk belakang sehingga rakannya itu melompat kehadapan.

Namun, ketika merakam kejadian mencuit hati itu, dia terakam satu objek berkain putih dibahagian tempat duduk belakang.

"Kejadian sebentar tadi, dimana saya telah bergurau dengan rakan saya dengan menakut-nakutkan mereka dan dengan tidak sengaja terakam kain putih di seat belakang, dimana kami langsung tidak bawa kain putih apapun masuk dalam kereta. Sumpah takut giler ya ampun akibat mengenakan orang last2 real.

Video kejadian turut dikongsi oleh Shakyra di posting terbabit. 

Kejadian sebentar tadi, dimana saya telah bergurau dengan rakan saya dengan menakut2kan mereka dan dengan tidak sengaja terakam kain putih di seat belakang, dimana kami langsung tidak bawa kain putih apapun masuk dalam kereta � sumpah takut giler ���� ya ampun akibat mengenakan orang last2 real �
Posted by Shakyra ARabian on Friday, May 19, 2017

Di bahagian komen,  Shakyra berkata di dalam kereta tersebut hanya mereka bertiga sahaja dan menegaskan mereka tidak membawa sebarang kain putih masuk ke dalam kereta.

"Yup wey, aq n kwn aq xd bwk kain putih ape pun msuk kreta." tulis  Shakyra.

Selain itu Shakyra turut berkata kain putih berkenaan sudah tidak kelihatan selepas video terbabit dirakam.


Posting dari Shakyra itu telah dikongsi lebih 2,730 kali.

No comments:

Loading...