Header AD

Baru Darjah 6 Dah Gantung Diri (6Gambar)

loading...
loading...
Baru darjah 6 Dah gantung diri (6Gambar)

Masai : Seorang budak lelaki berusia 12 tahun ditemui maut didalam rumah nya dekat Kg Cahaya Baru Masai Johor akibat gantung diri, jasad nya ditemui terkulai layu dengan tali dileher.

Perkara itu disedari oleh ibunya, Muhammad Hafiz merupakan murid tahun 6, mengikut sumber dia telah beberapa kali melakukan cubaan untuk bunuh diri, namun gagal dia juga pernah menceritakan hasratnya itu kepada rakan-rakannya.

muhammad%2Bhafiz%2B2.jpg

hafiz%2B7.jpg

di%2BKG%2BCahaya%2BBaru.jpg

Dimaklumkan mangsa merupakan anak angkat sejak bayi lagi

muhammad%2Bhafiz.jpgJasadnya ditemui terkulai layu dengan tali dileher kira-kira jam 16:3o petang tadi.

Perkara itu disedari oleh ibunya, Muhammad Hafiz merupakan murid tahun 6, mengikut sumber Saya Orang Johor mangsa telah beberapa kali melakukan cubaan untuk bunuh diri semenjak 3 hari terkahir kerana tertakan masalah bersama family terutama dengan kakak angkatnya.

Selain itu mangsa juga diketahui pernah menceritakan hasratnya itu kepada rakan-rakannya beberapa hari sebelum mengantung diri didalam rumah sewaktu ibunya pergi kekedai.

muhammad%2Bhafiz%2B7.jpg
Namun punca sebenar kejadian masih disiasat oleh pihak berwajib untuk mengetahui kenapa dia nekad melakukan perkara itu.. diatas hanya lah info-info awal yang kami perolehi. Al fatihah 
Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
Baru Darjah 6 Dah Gantung Diri (6Gambar) Baru Darjah 6 Dah Gantung Diri (6Gambar) Reviewed by kak tie on 8:32:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan