Header AD

Adira Anggun Di Majlis Cukur Jambul Anggerik

loading...
loading...
Adira Anggun Di Majlis Cukur Jambul Anggerik

Selamat melahirkan cahaya mata sulung pada awal Mac lalu, semalam Adira Suhaimi dan suami telah melangsungkan sebuah majlis Akikah dan cukur jambul anak perempuan mereka, Anggerik. Majlis tersebut telah diadakan dengan meriahnya di Kelab Golf Bukit Rahman Putra pada petang semalam.

Majlis cukup indah itu turut dikongsi menerusi akaun Instagram Adira untuk tatapan peminat. Kelihatan pada majlis itu, Adira manis sekali mengenakan baju berwarna ungu, sedondon bersama suami, Datuk Red dan Anggerik.
Manakala menerusi laporan terdahulu, sejak melahirkan anak, Adira telah berjaya menurunkan berat badan sehingga 25 kilogram tanpa mengamalkan sebarang diet. Malah katanya, mungkin kerana beliau berdisplin dalam proses berpantang selepas bersalin membuatkannya cepat kurus.
“Semasa mengandung berat badan saya mencecah 74 kilogram dan Alhamdulillah selepas dua bulan bersalin kini hanya 49 kilogram sahaja. Jujurnya saya memang tak amalkan diet dan senaman yang ketat kerana bersalin secara pembedahan dan hanya berpantang biasa”
“Mungkin faktor saya menyusu badan menjadi antara faktor saya cepat kurus,” jelasnya kepada m Star Online mengenai proses berpantang yang dilaluinya dengan berdisplin kerana bersalin secara pembedahan sebelum ini.
Adira yang juga naib juara program Akademi Fantasia musim kelapan (AF8) bernikah dengan Datuk Seri Adnan Abu atau lebih dikenali sebagai Datuk Red, sebagai isteri kedua, di Songkla, Thailand, pada 3 Disember 2015.
Klik untuk gambar besar
www.myartis.com / Foto: Adira Suhaimi IG, Image Store & HiLve

Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
Adira Anggun Di Majlis Cukur Jambul Anggerik Adira Anggun Di Majlis Cukur Jambul Anggerik Reviewed by kak tie on 9:51:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan