Header AD

Terkini...Sesak Nafas; Mamat Khalid Masuk ICU

loading...
loading...
Sesak Nafas; Mamat Khalid Masuk ICU:


MAMAT%2BKHALID.jpg


Pengarah filem terkenal, Mamat Khalid, 54, dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU) sebuah hospital di ibu kota hari ini selepas mengadu sesak nafas sekitar jam 9 pagi tadi. 

Isterinya, Hasmah Hassan, memberitahu BH Online, suaminya itu bagaimanapun berada dalam keadaan stabil, namun tetap berada di bawah pemantauan doktor berikutan tekanan darahnya yang tinggi.

"Suami saya mengadu sesak nafas kira-kira pukul 9 pagi tadi. Bimbang dengan keadaan kesihatannya, kami terus membawa Abang Mamat untuk mendapatkan rawatan. "Lagipun, malam sebelumnya, Abang Mamat menghadiri majlis pratonton filem terbarunya, Lebuhraya Ke Neraka, dan pulang lambat ke rumah," kata Hasmah.

Hasmah berkata, doktor juga tidak membenarkan Mamat menerima kunjungan pelawat ketika ini bagi membolehkan beliau mendapatkan rehat secukupnya. Tambahnya, sekiranya bacaan tekanan darah pengarah terbabit kembali normal, berkemungkinan suaminya itu akan dibenarkan pulang. "Saya berharap semua peminat mendoakan kesihatan Abang Mamat kembali pulih seperti biasa. Insya-Allah, semuanya akan baik," kata Hasmah. - BH Online
Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
Terkini...Sesak Nafas; Mamat Khalid Masuk ICU Terkini...Sesak Nafas; Mamat Khalid Masuk ICU Reviewed by kak tie on 10:11:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan