Header AD

Tahniah! Lisa Surihani Selamat Melahirkan Bayi Lelaki Pada Pagi Tadi..Comel Babynya

loading...
loading...
Tahniah! Lisa Surihani Selamat Melahirkan Bayi Lelaki Pada Pagi Tadi..:feat-Yusry-KRU-Lisa-Surihani-Selamat-Tim

Tahniah kami ucapkan kepada Lisa Surihani dan juga Yusry KRU kerana telah selamat menyambut kelahiran cahaya mata kedua mereka pada pagi tadi (23 April 2017). Berita gembira tersebut telah dikongsikan oleh Yusry sendiri di laman Instagram.

Yusry-KRU-Lisa-Surihani-Selamat-Timang-C

“Alhamdulillah. Lisa dah selamat melahirkan baby boy pagi tadi. Syukur Alhamdulillah,” tulis Yusry menyatakan rasa syukurnya di atas kelahiran cahaya mata kedua tersebut.
Perkongsian Yusry turut mendapat ucapan tahniah daripada peminatnya di laman sosial tersebut malah ada yang mendoakan agar keluarga tersebut sentiasa dilimpahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan.


Pada September 2015, pasangan ini telah dikurniakan cahaya mata sulung, Yahaira Leanne. Pastinya kehadiran cahaya mata kedua pasangan ini akan memeriahkan lagi suasana. Apa pun, semoga perjalanan keluarga ini akan dipermudahkan.-Pen Merah Press


Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
Tahniah! Lisa Surihani Selamat Melahirkan Bayi Lelaki Pada Pagi Tadi..Comel Babynya Tahniah! Lisa Surihani Selamat Melahirkan Bayi Lelaki Pada Pagi Tadi..Comel Babynya Reviewed by kak tie on 10:54:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan