Header AD

Sahkah Nikah Bila Nedim Tersilap Sebut Nama Nora Danish Masa Akad Nikah?

loading...
loading...
Sahkah Nikah Bila Nedim Tersilap Sebut Nama Nora Danish Masa Akad Nikah?


Memang hangat isu majlis akad nikah Nora Danish dan Nedim Nazri kerana ada saja tidak kena di mata peminat dan orang sekeliling.

Mulanya isu baju seksi dipakai Nora Danish dan kain yang menutup muka dan didakwa seolah-olah kahwin seperti bukan orang Islam.nedim%2Bnazri%2Bnora%2Bdanish.jpg


Lepas tu timbul pula isu cium mulut selepas majlis akad nikah turut mendapat perhatian dan kecaman daripada netizen.

Kali ini, mungkin ada yang terlepas pandang dengan keriuhan sanak-saudara pengantin baru bertepuk tangan sehinggakan nama penuh Nora Danish silap disebut oleh Nedim Nazri semasa akad nikah kali kedua tanpa ada yang sedari.


Jika diperhatikan dan diamati video di atas, jelas kedengaran Nedim Nazri menyebut nama Nora Danish Binti Mohd Hanif dan bukannya nama sebenar Nora Danish iaitu Nora Binti Mohd Danish Hanif.

Dalam video tersebut juga, Nora dan adiknya sama-sama berpandangan seolah-olah ada yang tak kena dengan nama yang disebut oleh Nedim Nazri ‘kan?

Jika di sisi agama Islam, adakah pernikahan Nora Danish dan Nedim Nazri sah atau tidak, di atas kesilapan Nedim menyebut nama penuh Nora Danish?                       


Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
Sahkah Nikah Bila Nedim Tersilap Sebut Nama Nora Danish Masa Akad Nikah? Sahkah Nikah Bila Nedim Tersilap Sebut Nama Nora Danish Masa Akad Nikah? Reviewed by kak tie on 8:36:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan