Header AD

Komen Ahli Paranormal Mengenai Kesihatan Jupe Buatkan Ramai Terkejut

loading...
loading...
Komen Ahli Paranormal Mengenai Kesihatan Jupe Buatkan Ramai Terkejut

Komen Ahli Paranormal Mengenai Kesihatan Jupe Buatkan Ramai Terkejut|Keadaan Julia perez semakin hari semakin membimbangkan,sebelum penyanyi dangdut Aku Rapopo itu mengalami masalah kesihatan sejak beberapa tahun silap.

seorang Paranormal Mengaitkan kesihatan jupe yang ketika ini semakin nazak memiliki hubungan dengan spiritual yang pernah di lakukan oleh jupe.

Menurut Mbah Mijan Jupe diketahui sempat menjalani serangkaian ritual untuk mendalami peranan dalam sebuah filem bertajuk titisan Suzana dan Nyi Roro Kidul.

Dalam ritualnya terdahulu, Jupe sempat memakan bunga melati dan berendam di Laut Selatan.ritual tersebut menurut Mbah Mijan bukanlah sesuatu yang main-main sehingga kesan dari ritual tersebut pun juga memiliki kesan yang tidak baik.

“Mbak Jupe pernah menjalani ritual jadi titisan Suzana dan titisan Nyi Roro Kidul kan? Kebetulan ritual tersebut tidak main-main jadi kesannya juga tidak main-main ” kata Mbah Mijan kepada NOVA.id Isnin (24/4/2017).
Bagaimanapun Mbah Mijan menyarankan agar jupe berjumap ahli spiritual yang bisa menghilangkan dampak ritual itu.
Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
Komen Ahli Paranormal Mengenai Kesihatan Jupe Buatkan Ramai Terkejut Komen Ahli Paranormal Mengenai Kesihatan Jupe Buatkan Ramai Terkejut Reviewed by kak tie on 3:01:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan