Header AD

JOZLYN MENGAMUK, PEMINAT KURANG AJAR DENGAN JOHAN!!!

loading...
loading...
PANAS !!! JOZLYN MENGAMUK, PEMINAT KURANG AJAR DENGAN JOHAN!!! - Nak Romen Jek Korang Datang....Haaa, diorang ni siapa? Datang buat apa?:



1.jpg





Baca luahan hati isteri kepada pelawak terkenal, Johan Raja Lawak yang kesal dengan sesetengah tindakan peminat suaminya itu yang dikatakan tidak beradab.....

Konon-konon nak dating berdua, tetapi takleh dating. Sebab ramai join dating sama dengan aku laki bini.....

Nak romen jek, Baharom, Senah, Tipah, Samat, Mikail, Farah datang....

Haaa, diorang ni siapa? Datang buat apa?

Ooo peminat shuben (suami) aku. Lupa kadang-kadang shuben aku artis. Kena share dengan depa semua. Kadang-kadang takut nak tegur. Relax, kami tak makan orang.....

Kadang-kadang ada yang over excited, setengah jam juga nak tunggu diorang keluarkan camera. Tapi okay lagi, still menghormati.....

Aku suka diorang ni, kadang-kadang siap cakap sorry banyak kali......

Tetapi dalam sertus itu ada juga terselit yang kurang adabnya. Contohnya orang tengah makan, kau terus rentap leher ajak bergambar yang mana kita pun tak perasan dari nak senyum terus berubah rupa......

Jangan buat lagu tuh. Kami manusia biasa juga, ada hati dan perasaan. Tetapi hari ini semua yang datang kacau kitorang dating sangat-sangat sempoi dan menghormati. Wa salute korang!!!

Demikianlah luahan hati isteri Johan. Orang kita kalau jumpa artis favourite, memang sangat excited habis. Sampai ada yang lupa diri seketika dan ada juga yang memalukan diri sendiri.....


Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
JOZLYN MENGAMUK, PEMINAT KURANG AJAR DENGAN JOHAN!!! JOZLYN MENGAMUK, PEMINAT KURANG AJAR DENGAN JOHAN!!! Reviewed by kak tie on 10:50:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan