Header AD

Dulu Nafi Ada Hubungan Akhirnya Faye Kusairi & Azmi Hatta Kahwin Juga

loading...
loading...

Dulu Nafi Ada Hugungan Akhirnya Faye Kusairi & Azmi Hatta Kahwin Juga


faye.jpg


Apabila ditanya sering berdolak-dalik mengenai tarikh pernikahan tetapi baru beberapa jam lalu, Faye Kusairi memuat naik gambar kad undangan perkahwinannya di Instagram sekaligus memberi bayangan bahawa dirinya telah bernikah dengan pengarah, Azmi Hatta hari ini.

Menyokong lagi perkara tersebut adalah apabila kelab penyokong Faye sendiri telah berkongsi beberapa gambar dipercayai berkaitan dengan majlis nikah pelakon terbabit. Tindakan Faye yang berdiam diri dan bernikah secara senyap bersama duda Elly Mazlein itu membuatkan ramai peminat terkejut dan membuat pelbagai spekulasi mengenainya.

Bagaimanapun setakat ini Faye masih belum memberikan sebarang komen mengenai majlis perkahwinannya yang dilangsungkan secara rahsia itu. Minggu lalu kontroversi ini tercetus apabila Faye dikatakan telah mengedarkan kah perkahwinannya bersama Azmi namun beliau menafikan keras dakwaan tersebut dan menjelaskan kad itu kepunyaan saudaranya.

Apa yang pasti berita perkahwinan diantara Faye dan Azmi pasti mendapat respon yang berbeza dari peminat, tengok sahaja akaun Instagram Faye. Apapun tahniah diucapkan kepada Faye dan Azmi. Semoga perkahwinan yang dibina akan kekal sepanjang hayat. Dengan ini kami kongsikan beberapa gambar sekitar majlis pernikahan mereka. Enjoice! (rtky/w)1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg

Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
Dulu Nafi Ada Hubungan Akhirnya Faye Kusairi & Azmi Hatta Kahwin Juga Dulu Nafi Ada Hubungan Akhirnya Faye Kusairi & Azmi Hatta Kahwin Juga Reviewed by kak tie on 4:15:00 PTG Rating: 5

1 ulasan