Header AD

Dalam persalinan serba putih, Kakak Neelofa, Noor Nabila cantik bak bidadari

loading...
loading...
Pilih persalinan serba putih, Kakak Neelofa, Noor Nabila cantik macam bidadari:Kakak kepada pelakon Neelofa, Noor Nabila, 32, selamat bergelar isteri kepada aktor Sharnaaz Ahmad, 32, dengan sekali lafaz.


Majlis pernikahan Sharnaaz dan Nabila yang berlangsung di Hotel Royal Chulan, Damansara itu dihadiri oleh keluarga dan teman rapat.

Sharnaaz dan Nabila telah dinikahkan oleh Imam Masjid Damansara Perdana, Ustaz Haji Syamsul Firdaus Mohd Supri dengan mas kahwin RM1000.

Memilih persalinan serba putih rekaan pereka fesyen terkenal, Radzuan Radziwill, Nabila kelihatan begitu manis dan cantik umpama bidadari.

Manakala Sharnaaz pula segak memakai busana putih rekaan Cosry.

Menggunakan hashtag #SharnaazxNabila, tetamu yang hadir ke majlis tersebut telah berkongsi gambar serta momen indah di majlis pernikahan pasangan itu menerusi laman sosial.

Dalam pada itu, Nabila dan Sharnaaz juga berkongsi momen-momen indah pernikahan mereka di Instagram khas buat tatapan peminat.

Astro Gempak kongsikan beberapa keping foto majlis pernikahan mereka, ihsan laman Instagram @noornabila dan @sharnaazahmad.
Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
Dalam persalinan serba putih, Kakak Neelofa, Noor Nabila cantik bak bidadari Dalam persalinan serba putih, Kakak Neelofa, Noor Nabila cantik bak bidadari Reviewed by kak tie on 7:29:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan