Header AD

Terbukti Jejai Gila Talak

loading...
loading...
Terbukti Jejai Gila Talak

Memang hangat kisah percintaan Fasha Sandha dan juga bekas suami, Jejai, sejak dari dulu lagi. Namun dalam kuat Fasha hidup sebagai ibu tunggal, tidaklah diketahui bahawa ada insan yang kembali ingin mendapatkan cinta darinya.


Melalui perkongsian Fasha di Instagram, dia mendedahkan cerita yang mungkin sudah lama terpendam dari pengetahuan ramai. Antara perkara yang disentuh Fasha dalam kenyataannya itu adalah berkaitan kebencian daripada keluarga di pihak sana terhadapnya.
Malah katanya dia juga sudah beberapa kali menjauhkan diri daripada lelaki berkenaan agar mereka tidak bersama. Perkara itu ditambah lagi dengan hasutan daripada orang lama. Perkara ini sekaligus mengundang rasa simpati peminat dan pengikut di Instagramnya – dan orang luar pun komen lebih-lebih di laman sosial tersebut macam tahu segala bagai.
Tidak habis dengan pendedahan itu saja, nampaknya perkara tersebut mungkin akan berlanjutan apabila Fasha menyatakan bahawa dia akan membuka satu persatu kisah yang tidak diketahui orang ramai, hari demi hari. Apakah tindakan seterusnya daripada Fasha tidaklah diketahui atau bak hashtag Fasha, #DramaSeribuEpisod.
Tidak tahan dengan privasinya yang diganggu itu juga, bagai ada bayangan bahawa Fasha akan membawa perkara ini ke muka pengadilan dengan pelbagai bukti lain lagi katanya. Semoga situasi yang sudah diketahui ramai ini terkawal dan masih mampu diselesaikan dengan cara baik, mungkin? 

Bismillahirahmanirahim. Bila kita diatas; selalunya nasib lebih memihak kepada kita. Tapi jangan lupa, keadilan di Akhirat kelak.. Allah lebih mengetahui, satu persatu amalan kita dan segala yang kita lakukan. . Saya tak suka nak kongsi cerita di media sosial, tapi mungkin malam ni, saya buat untuk kebaikan saya dan keluarga saya. . . Dulu orang mengherdik saya, mencaci hina saya, tanpa usul periksa. Saya tidak boleh membuka mulut untuk membela diri saya dan keluarga. Orang tak tahu apa yang berlaku sebenarnya. Berapa kali saya melarikan diri dan menjauhkan diri daripada dia agar saya tidak bersama dengan dia.Saya tahu betapa bencinya keluarga dia kepada saya. Ditambah pula dengan 'HASUTAN' orang yang lama. Apapun, Takdir Allah kami bersama. Masa telah berlalu; ianya tidak berkekalan diatas 'SEBAB2 TERTENTU' Saya yakin, anda boleh fikir sendiri apakah sebabnya.. . Saya cuma berharap; ada yang dapat memberikan kesedaran kepada mereka; bahawa bukan saya; bukan saya yang tergila2 ; bukan saya; tetapi DIA. Semuanya berBUKTI Selepas tidak bersama; Kalau nak dihitung, dah dekat beribu missed calls di masa2 yang weird; beribu messages, beribu voice notes yang telah saya rakam; saya akan gunakan demi membela diri saya; demi MARUAH saya. Belajar menghormati privasi saya . . Please Get well soon, to u and family; Akan ku buka satu demi satu. Biar semua orang tau...kisah sebenar. Demi membela diri. . Silakan lah berikan ni kepada pihak mereka. . Agar mereka sedar siapa yang GILA #akudahmoveonkaucariPASAL #semogaINSAF #semogakeluargakausedarKAUGILA #akankubukasatupersatu #biladahgelabahkauSAMANsanasini #akuadabukti #akubaikkaupijakkepala #kaumasihlagigila #dramaseribuepisod
A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha) on
Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
Terbukti Jejai Gila Talak Terbukti Jejai Gila Talak Reviewed by kak tie on 9:03:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan