Header AD

(TAHNIAH) Foto Sweet Pernikahan Nora Danish Dengan Nedim Nazri

loading...
loading...
(TAHNIAH) Foto Sweet Pernikahan Nora Danish  Dengan Nedim Nazri(TAHNIAH) Pelakon Nora Danish Selamat Nikahi Nedim Nazri

Pelakon kegemaran ramai, Nora Danish selamat bernikah dengan kekasihnya Nedim Nazri dalam satu majlis di Glasshouse Seputeh.

Nora Danish dilihat mengenakan pakaian berwarna putih krim manakala Nedim memakai baju Melayu berwarna putih lengkap bersampin.

Setelah selesai bernikah, Nora Danish dilihat mengalirkan air mata.

Majlis dihadiri oleh ahli keluarga, sanak saudara dan teman rapat sahaja.

Bekas suami Nora Danish iaitu Jejai turut hadir ke majlis pernikahan tersebut.

Apapun, jutaan tahniah Nora Danish dan juga Nedim Nazri.

Ini sedikit gambarnya:

2nDbpJc


2oBUmVE2nDjptP
.............
Dengan dua kali lafaz, pelakon jelita Nora Danish, 35, selamat bernikah dengan kekasihnya, Nedim Nazri, 34, pada jam 8.37 malam tadi.

Majlis pernikahan Nora dan Nedim diadakan dalam satu majlis tertutup yang dihadiri keluarga dan teman rapat di Glasshouse at Seputeh, Kuala Lumpur.

Manis memakai busana sedondon berwarna putih, Nora dan Nedim disatukan oleh jurunikah, Khairul Asyraf Ahmad namun jumlah hantaran serta mas kahwin dirahsiakan.


“Saat yang saya impikan sudah jadi kenyataan dengan terjadinya penyatuan ini. Sudah lama saya tunggu saat-saat untuk disatukan dengan Nedim. Saya berharap semua pihak dapat mendoakan kebahagiaan saya dan suami,” kata Nora.

Sebelum ini, Nora dan Nedim pernah melalui episod kegagalan perkahwinan pertama, memilih untuk tidak keterlaluan dalam meraikan majlis pernikahan mereka.

“Saya dan Nedim pernah merasai majlis pernikahan yang dibuat secara besar-besaran, namun untuk kali kedua ini biarlah kami bersederhana.

“Tidak semestinya majlis sederhana itu tidak meriah. Kami memilih cara ini kerana majlis sebegini lebih peribadi dan intim," katanya lagi.


Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
(TAHNIAH) Foto Sweet Pernikahan Nora Danish Dengan Nedim Nazri (TAHNIAH) Foto Sweet Pernikahan Nora Danish  Dengan Nedim Nazri Reviewed by kak tie on 9:02:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan