Header AD

Iklan Indah Khabar Dari Rupa..... KFC Tipu Pelanggan?

loading...
loading...
Iklan Indah Khabar Dari Rupa;  KFC Tipu Pelanggan?



Kalau tanya promo KFC yang banyak kali main di TV sekarang ni, sah-sah ramai yang tahu KFC Twister Hot & Zesty dan Cheezy. Tengok iklan di TV, dan gambar-gambar promo memang boleh bikin meleleh air liur weih!!

Mana tak? Dengan ayam rangup dan salad menghijau dan cheese yang melimpah. Perghh, boleh sampai terbawa ke mimpi!

Tapi kecoh hari ini, ramai yang complain tertipu dengan iklan KFC Twister nih! Kalau buka Facebook KFC beratus-ratus komen yang kritik tentang produk yang disediakan berbanding iklan yang gempak. Kata mereka macam langit dan bumi!

Ramai yang ambil gambar dan buat perbandingan! Perghh, memang jauh panggang dari api beb! Tengok apa yang diorang dapat lepas bayar mahal-mahal memang buat sakit hati!

Admin tahu perkara ni pun lepas salah seorang friend di FB yang juga seorang penulis skrip drama TV popular yang tengah mengidam meluahkan perasaan 'tertipu' dan kecewa dengan iklan yang disajikan oleh KFC dengan hidangan yang diberikan mereka!


Huh, jom baca komen-komen pelanggan KFC yang kecewa nih!



KFC%2BTIPU.png


KFC%2BTWISTER%2BTIPU.png




KFC.png
KFC%2BaTIPU.png



Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
Iklan Indah Khabar Dari Rupa..... KFC Tipu Pelanggan? Iklan Indah Khabar Dari Rupa..... KFC Tipu Pelanggan? Reviewed by kak tie on 9:03:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan