Header AD

Dia Mula Menyentuh Hal Peribadi Serta Memaki Hamun Saya-Zarina Anjoulie

loading...
loading...
Dia Mula Menyentuh Hal Peribadi Serta Memaki Hamun Saya-Zarina Anjoulie

Pelakon Zarina Anjoulie Mohd Fahizul, 31 tahun, membuat laporan polis terhadap ibu seorang pelakon terkenal pada beberapa hari lalu selepas diburukkan oleh wanita itu menerusi laman sosial Instagram.


Zarina ketika dihubungi berkata, masalah cemburu terhadap perniagaan menjadi punca ibu pelakon wanita ini berbuat demikian terhadapnya.

Ketika mula berniaga dahulu, saya memang mengambil produk daripada wanita ini untuk dijual. Harga yang diberikan boleh dikatakan agak mahal juga.

Selepas itu saya dapat produk serupa daripada pembekal lain dan menghentikan urusan dengannya secara baik, katanya.

Menurut Zarina, sejak itu wanita terbabit mula melemparkan pelbagai tohmahan terhadapnya.

Dia mula menyentuh hal peribadi saya dengan mengungkit kisah silam serta memaki hamun pelanggan yang mempertahankan saya.

Bukan itu saja, anak lelakinya juga bertindak keterlaluan apabila menghantar mesej berbaur ugutan. Disebabkan tindakan itu melampaui batas, saya bertindak membuat laporan polis, katanya yang membuat laporan di Balai Polis Nilai, Negeri Sembilan pada jam 7.39 petang.
Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
Dia Mula Menyentuh Hal Peribadi Serta Memaki Hamun Saya-Zarina Anjoulie Dia Mula Menyentuh Hal Peribadi Serta Memaki Hamun Saya-Zarina Anjoulie Reviewed by kak tie on 1:21:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan