Header AD

Suami Dedah Kisah Sebenar wanita di Jeddah merayu bantuan balik ke Malaysia:

loading...
loading...

Suami Dedah Kisah Sebenar wanita  di Jeddah merayu bantuan balik ke Malaysia:


Susulan viralnya kes seorang wanita mendakwa telah diceraikan suami dan ingin pulang ke Malaysia bersama dua anak kecilnya, suami kepada wanita itu tampil memberi penjelasan. 

“Saya sengaja senyap untuk melihat sejauh mana viral ini akan pergi dan siapa yang akan komen. Hanya Allah yang tahu siapa yang benar dan sebaliknya.

“Urusan Visa itu boleh dibuat secara online. Pihak konsulat sudah uruskan semua. Cuma Irnani ini nak bypass semua level, uruskan tanpa mahu mengikut prosedur selain tidak mahu bawa berbincang. Semua yang dia fikir dan nak buat, dia ingat boleh redah begitu sahaja tanpa mengikut prosedur.

“Kalau saya dera anak-anak, tak akan sihat dan chubby seperti dalam video yang saya rakam semalam bila dia dan anak-anak ada dalam rumah yang saya sediakan,” katanya.


Viral wanita diceraikan suami di Jeddah merayu bantuan balik ke Malaysia: “Hanya Allah yang tahu siapa yang benar dan sebaliknya” – Suami


Kami ingin menegaskan bahawa apa yang disiarkan semalam hanya atas niat mahu membantu wanita berkenaan yang disangkakan dalam kesusahan. Kami berharap, netizen tidak menunding jari terhadap suami wanita terbabit, sebaliknya mendoakan yang terbaik buat mereka dan dipermudahkan segala urusan.

Jangan Lupa Like Page Ini Untuk Mendapatkan Segala Berita Yang Paling Terkini!!
Suami Dedah Kisah Sebenar wanita di Jeddah merayu bantuan balik ke Malaysia: Suami Dedah Kisah Sebenar wanita  di Jeddah merayu bantuan balik ke Malaysia: Reviewed by kak tie on 8:14:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan